توقف خام‌فروشی زعفران با ارائه یک طرح پژوهشی

کد مطلب 1103 1399-05-14 19:13
زمان تقریبی مطالعه 2دقیقه
فناوران کشور راهکاری ارائه داده‌اند تا از خام فروشی زعفران جلوگیری کنیم و با ارزش افزوده آن را به فروش برسانیم.


- اخبار اجتماعی - به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ پژوهشگران در دانشگاه گیلان، برای ایجاد ارزش افزوده زعفران به عنوان یک گیاه استراتژیک، ترکیبات موثره زعفران را استخراج کردند. ترکیباتی که اثراتی مانند ضد سرطان یا ضد استرس دارند. سپس با کاربرد نانو حامل‌هایی محصولی پایدار تولید کردند.«بهینه‌سازی و مدل‌سازی استخراج و میکروانکپسوله کردن ترکیبات موثره زعفران» نام این طرح پژوهشی است که با پشتیبانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شد.مهدی جعفری مجری این طرح پژوهشی گفت: با توجه با ظرفیت بالای کشور به عنوان بزرگترین تولید کننده زعفران در جهان نتایج این تحقیق کمک زیادی به اقتصاد و رشد صنعت بومی این محصول می‌کند.وی ادامه داد: فناوری ریز پوشانی برای انجام طرح استفاده شد تا با کاربرد آن زعفران را به ماده‌ای قابل استفاده در صنایع بهداشتی و غذایی داشته باشیم. پس این گیاه را با فناوری پیوند دادیم تا راهکاری برای جلوگیری از خام فروشی آن ارائه دهیم.عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان همچنین بیان کرد: ترکیبات دارویی و زیست فعال مورد نیاز بدن در فناوری ریز پوشانی داخل پوشش‌هایی در مقیاس نانو و میکرو قرار می‌گیرد. در این صورت ماده از شرایط نامساعد محیط و فرآیند در امان می‌ماند. پس از آن به صورت هدفمند به بافت‌های بدن می‌رسد.به گفته وی، این طرح با موفقیت در سطح پایلوت انجام و ثبت اختراع شده است. هم اکنون نیز در مراحل تجاری سازی قرار دارد.خرید عمده ظروف زعفرانبخش عمده مطالبات زعفران‌کاران خراسان رضوی به زودی پرداخت می‌شودصادرات زعفران ایران از مسیر افغانستان برای برنگرداندان ارز  R1356/P/S2,1313/CT12 واژه های کاربردی مرتبط شرکت های دانش بنیان بیشتر بخوانید... خرید عمده ظروف زعفران


این مطلب را برای دوستانتان هم ارسال کنید :